Soffpotatisen

En blogg om träning av en soffpotatis till soffpotatisar

traningsbloggar.info Webbhotell Test
Hälsa

Tuffar som tåget!

Follow Kategori: Allmänt

Japp så är det!
 
Känns så sjut bra just nu. Solen är uppe lägre här i norr och dagarna blir längre och längre. Våren är påväg och motivationen är på topp hoppas nu att detta håller i sig länge!
 
Träningen då?
 Jovars den går finemang har gjort sjukt stora framsteg. Små steg i det stora hela min gigantiska i min värld. Jag har vågat gymma med folk (rädslan finns beskriven här i något tidigre inlägg) och jag har tagit mig i kragen och börjat följa ett nytt träningsprogram som är gjort av den store Sheiko. Grymt jobbigt program och segt men känns endå kul då jag verkligen kan se mina framsteg.
 
 
 
Vikten då?
 
Den är ju precis som tidigare, vette tusan hur man ska bli lite mer fit for fight igen men det kommer väl förhoppningsvis snart igen.
 
Livet i övrigt?
 
Känns suveränt, sambo som börjat träna och ett jobb på ingående. Mina gamla mörka demoner är som bortblåsta för tillfället, säkert på tillbaka gång men njuter av stunden dom är bortsprungna.
Lite dåligt samvete av mitt dåliga uppdaterande av bloggen men det känns som om jag inte alltid har tid. Förlåt för det jag ska bättra mig.
 
Sen har jag börjat lyssna på en pod som motiverar mig något grymt.Den handlar så klart om styrketräning och avhandlar i stort sett alla frågor om ämnet.
Tack grabbarna på #styrkelabbetppodcast för att ni finns som stöd och träningspartner för oss alla oroliga själar!
 
//Soffpotatisen

Revanschen, omstarten och rebooten!

Follow Kategori: Allmänt, Huvudet, Träning

Revansch eller omstart? Eller kanske reboot?
 
Spelar ingen roll vad man sätter för namn på det. Är det en revansch omstart eller har jag rebootat min satsning? Vad man än kallar det så känns det så jävla skönt att verkligen komma igång och känna det där suget. Jag har under sista tiden (som säkert synts här) mått hyffsat dåligt. Detta går hela tiden upp och ner och vad de exakt är för något vet jag fortfarande inte. Vad det beror på har jag hyffsad koll på iaf. Nu ar jag iaf fått lite nyvunnen energi, lite mer självförtroende och det viktigaste, suget. Suget efter att få slita, lyfta tungt, träningsvärken och känslan av att bli överkörd av en långtradare.
 
 
Har tidigare också sysslat lite med kampsport, och har lite smått börjat igen. Att få utlopp av alla känslor är ett måste. Kampsporten hjälper mig att få tömma skallen och fokusera, allt bara försvinner och fokuset sitter på uppfgiften och inget annat sen köra tills man stupar. Skön känsla som jag kan rekomendera alla att testa på.
 
Styrketräningen går framåt, idag har jag t.ex. tränat samtidigt som 2 st andra på mitt ryss-gym. Kändes bra att gå ut därifrån med känslan "Yes, jag kan pusta, frusta och leva jävul tillsammans med andra." Jag har ju som ni vet alltid vänt i dörren när jag har hört musiken där innifrån, livrädd för att träna tillsammans med andra. Skön känsla var det i alla fall!
 
Nu är det bara att blicka framåt och försöka rida på vågen så långt det bara går!
 
//Soffpotatisen